Τριτοκοσμικές εικόνες σε Νικόπολη και Ευξεινούπολη - ρέει χείμαρρος δύο ώρες μετά τη βροχή

Ανοχύρωτη στις πλημμύρες η Νικόπολη και το 2021.

 

Οι συνοικισμοί Νικόπολη και Ευξεινούπολη Δήμου Παύλου Μελά, για άλλη μία χρόνια παραμένουν ανοχύρωτοι στους χειμάρρους που πλημμυρίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Εχθές οι ουρανοί άνοιξαν στη Θεσσαλονίκη, οι βροχοπτώσεις ήταν έντονες και διήρκεσαν ως σήμερα, πρωί της Τρίτης 12/1. Σε φυσιολογικές συνθήκες δύο ώρες μετά από το τέλος της βροχής δε θα υπάρχουν χείμαρροι στους δρόμους.

Παρά τη διακοπή της βροχής και την ηλιοφάνεια που ακολούθησε, ακόμα και δύο ώρες μετά, ρέει ακόμα χείμαρρος σε μικρή ένταση, που προέρχεται από το Ωραιόκαστρο, διασχίζει την Ευξεινούπολη και καταλήγει στην Άνω Νικόπολη

 

Τον Οκτώβριο του 2019 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έπειτα από έπειτα από μεγάλη πλημμύρα με τεράστιους όγκους λάσπης και φερτών υλικών, προώθησε αντιπλημμυρικά έργα 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα από αυτά έργα αφορούσε δίκτυο ομβρίων στη Νικόπολη, όπως ήταν αναμενόμενο το έργο δεν έγινε ποτέ. 


Κάκιστη κατάσταση στο βορειότερο τμήμα της οδού, ένα τμήμα του οδοστρώματος λείπει.

Από αυτές τις οδούς διέρχονται πεζοί και τα αστικά λεωφορεία 34 και 43.

Δείτε και αυτό: Πλημμυρίζει το νέο πάρκο / διάβαση στην περιφερειακή οδό στον Εύοσμο.






Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..