Απευθείας λεωφορειακή σύνδεση Μυγδονίας με το κέντρο της πόλης

 Οι τρεις κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου Μελισσοχώρι, Δρυμός και Λητή απέκτησαν απευθείας λεωφορειακή σύνδεση με το κέντρο - άλλαξαν διαδρομή και δρομολόγια της γραμμής 84.

Φωτογραφία: ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021 τέθηκε σε ισχύ η νέα τροποποίηση της γραμμής 84. Τα λεωφορεία της γραμμής θα τερματίζουν στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, αντί για το σταθμό μετεπιβίβασης Σταυρούπολης στην Ευκαρπία.

Πλέον τα λεωφορεία 84Α και 84Β κινούνται στην οδό Λαγκαδά και πραγματοποιούν όλες τις στάσεις στην λεωφόρο. Ο τερματικός σταθμός στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, είναι κοινός προς το παρόν με τη γραμμή 54.

Με αυτήν την τροποποίηση, οι επιβάτες της γραμμής 84 δε χρειάζεται να μετεπιβιβάζονται πια σε άλλη γραμμή, για να μεταβούν στο κέντρο, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα στο σταθμό μετεπιβίβασης Σταυρούπολης, όπου γινόταν μετεπιβίβαση στη γραμμή 27 η οποία ανήκει στον ΟΑΣΘ.

Τα δρομολόγια εκτελούνται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με τα ποιοτικά λεωφορεία που συναντάμε στις άλλες γραμμές των ΚΤΕΛ. 

Φωτογραφία: ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Χάρτης διαδρομής 84.

PDF του ΟΣΕΘ με τα δρομολόγια της γραμμής 84.

Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..