Με WiFi τα αστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ - Χωρίς τηλεματική του ΟΑΣΘ

Ευνοημένοι οι χρήστες των γραμμών που ανέλαβαν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Είναι γνωστό ότι τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες μεταφοράς σε σύγκριση με τις υφιστάμενες υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών του ΟΑΣΘ, οι οποίες τα τελευταία τουλάχιστον 6 χρόνια μπορούν να χαρακτηριστούν απαράδεκτες.

Τα μεταχειρισμένα αστικά και ημιαστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης είναι εξοπλισμένα με WiFi, ώστε οι επιβάτες να αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ βρίσκονται στα λεωφορεία. 

Η δυνατότητα χρήσης του WiFi περιορίζεται στα 25 megabyte την ημέρα, ανά συσκευή. Δεν είναι γνωστό αν το όριο ισχύει σε κάθε WiFi λεωφορείων μεμονωμένα ή αν ισχύει σε όλα τα WiFi στα αστικά των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Πάντως, η ύπαρξη WiFi είναι ένα χαρακτηριστικό που συμπληρώνει την ήδη ποιοτικότερη - σε σχέση με τον ΟΑΣΘ - εμπειρία μεταφοράς με την αστική συγκοινωνία της πόλης μας.

Στον ΟΑΣΘ, το WiFi δεν υφίσταται στα αστικά λεωφορεία, αλλά αυτό δεν είναι τόσο κακό, όσο το γεγονός ότι τα μεταχειρισμένα λεωφορεία που αγοράστηκαν από το Δήμο Θεσσαλονίκης και κυκλοφορούν στη δυτική Θεσσαλονίκη από τον Ιανουάριο, δεν είναι ακόμα ορατά στην τηλεματική
 

Ακολουθήστε το ThessWest στο Facebook για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις:

Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..