Επικίνδυνο λεωφορείο του ΟΑΣΘ με τρύπες στο πάτωμα (video)

 Εικόνες που θυμίζουν συγκοινωνιακές συνθήκες τριτοκοσμικών χωρών.

Στη γραμμή 27 Σταυρούπολη - Πανεπιστήμιο κυκλοφορεί λεωφορείο υπό διάλυση, του οποίου η κατάσταση δημιουργεί ερωτηματικά για την ασφάλεια και καταλληλότητα των οχημάτων του ΟΑΣΘ.

Σε παλιότερη δημοσίευση καταγράφηκε μια οπή, αλλά υπάρχει και δεύτερη.

Στο συγκεκριμένο όχημα τύπου VOLVO B7LA του 2005, συναρμολόγησης ΕΛΒΟ, το πάτωμα έχει ανοίγματα. Εκτός από την εισροή αέρα και βρόχινου νερού στο εσωτερικό του λεωφορείου, υπάρχει ένα καπάκι, το οποίο κυριολεκτικά είναι δεν είναι βιδωμένο με αποτέλεσμα να υπάρχει οπή μεγάλου μεγέθους, με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού, αφού κάτω από την οπή φαίνεται η άσφαλτος.

Στο καπάκι έγινε πατέντα για να στερεωθεί, ωστόσο όπως είναι ολοφάνερο στο video, το καπάκι δεν καλύπτει την πρώτη οπή, η οποία βρίσκεται μεταξύ τεσσάρων καθισμάτων, πίσω από τον αριστερό τροχό του τρίτου άξονα.




Ακολουθήστε το ThessWest στο Facebook για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις:

Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..