Διακοπή ύδρευσης λόγω... κακοκαιρίας στη δυτική Θεσσαλονίκη



Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, εκατοντάδες νοικοκυριά δεν έχουν νερό στις βρύσες, λόγω κακοκαιρίας. 

Αυτό αφορά τις δυτικές συνοικίες όπου δεν υδροδοτούνται από την ΕΥΑΘ, αλλά από την επιχείρηση ύδρευσης Κεφαλίδης Βασίλειος Κ., η οποία εδρεύει στη Νικόπολη Δήμου Παύλου Μελά.

Ορισμένες συνοικίες του Δήμου Παύλου Μελά στις δημοτικές ενότητες Ευκαρπίας, Σταυρούπολης και Πολίχνης, και οικισμοί του Ευόσμου, δεν υδροδοτούνται από την ΕΥΑΘ, αλλά από την ιδιωτική επιχείρηση. Στις προαναφερθέισες περιοχές, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάψει η υδροδότηση για άγνωστη χρονική διάρκεια, όταν αρχίσει βροχόπτωση, μπουρίνι ή καταιγίδα στη περιοχή της Νικόπολης.

Το φαινόμενο είναι χρόνιο, καθώς συμβαίνει πάνω από 15 χρόνια και η αιτία επισήμως δεν είναι γνωστή, ωστόσο πιθανώς να οφείλεται στην αναξιόπιστα του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ που ηλεκτροδοτεί το αντλιοστάσιο. 

Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..