Επικίνδυνη καθίζηση σε δρόμο της Ευκαρπίας επισκευάστηκε 4 φορές από το 2019, αλλά το πρόβλημα παραμένει. (+φώτο)

Επί της οδού Μαραθώνος, στην Ευκαρπία του Δήμου Παύλου Μελά, υπάρχει καθίζηση στο οδόστρωμα από το Φεβρουάριο του 2019, η οποία υπάρχει μέχρι και σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου 2021.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν, έγιναν τέσσερις αποτυχημένες επισκευές, με την τελευταία να έγινε πολύ πρόσφατα, τον προηγούμενο μήνα, στις 19 Ιουλίου 2021.

Μάλιστα, η τελευταία «επισκευή» του Ιουλίου, διήρκεσε μετά βίας ένα μήνα. Σημειώνεται ότι από τη συγκεκριμένη οδό γίνεται συχνή διέλευση βαρέων οχημάτων, όπως αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, επικαθήμενα φορτηγά, κα. Επιπλέον δεν υπάρχουν φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων, με αποτέλεσμα η καθίζηση να λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, λόγω του χειμάρρου που ρέει στην οδό όταν βρέχει και όχι μόνο. 

1. Τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές, όπου πολίτες τοποθέτησαν κλαδιά, καρέκλα και χαρτοκιβώτιο, για επισήμανση του κινδύνου.

2. Κυριακή, 29/8/2021: Πολίτης τοποθέτησε χαρτοκιβώτιο για να επισημάνει τον κίνδυνο σε διερχόμενα οχήματα.

3. Διακρίνονται τα τέσσερα στρώματα ασφάλτου.

4. Η τρύπα μεγαλώνει συνεχώς.

5. Η τρύπα πριν το τελευταίο μπάλωμα (Ιούλιος 2021).


Όπως αποδεικνύει και η παρακάτω δημοσίευση στο Facebook, το πρόβλημα υφίστασαι τουλάχιστον από τις 8 Φεβρουαρίου 2019.


Ακολουθήστε το ThessWest στο Facebook για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις:

Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..