Σχάρες φρεατίων «έβγαλαν φτερά» - Οδικός κίνδυνος στην Ευκαρπία (ΦΩΤΟ)

Ακάλυπτα τουλάχιστον 10 φρεάτια αποχέτευσης ομβρίων υδάτων σε παράπλευρη οδό της Εγνατίας, στην Ευκαρπία.

Ένα φαινόμενο που μαστίζει στη δυτική Θεσσαλονίκη, η αφαίρεση χαλύβδινων καλυμμάτων, θέτει σε κίνδυνο τους χρήστες της Νότιας Παράπλευρης οδού της Εγνατίας οδού, στην Ευκαρπία του Δήμου Παύλου Μελά.

Στο μήκος της Παράπλευρης Οδού, μεταξύ των διασταυρώσεων με τις οδούς Θερμαϊκού και 14ων Ηρώων (στροφή Ωραιοκάστρου), «έβγαλαν φτερά» τουλάχιστον 9 σχάρες και 1 καπάκι. Σημειώνεται ότι οι χρήστες της οδού είναι ελαφρά και βαρέα οχήματα, ποδήλατα και πεζοί (χωρίς να υπάρχουν πεζοδρόμια). Επίσης σε αυτό το μήκος υπάρχουν οι δύο στάσεις ΟΑΣΘ («Στροφή 14ων Ηρώων») των αστικών λεωφορείων 27 και 55Ε. Επιπλέον, στην οδό δεν υπάρχει ηλεκτροφωτισμός.

Σε κάποια φρεάτια τοποθετήθηκαν προφανώς από περαστικούς παλέτες, ξύλα και κλαδιά ώστε να είναι ορατές οι τρύπες στο οδόστρωμα, αφού δεν υπάρχει καμία σήμανση κινδύνου.

Παρόμοιο πρόβλημα εντοπίζεται και στον Άνω Εύοσμο, όπου από το 2014 κλάπηκαν 150 χαλύβδινα καλύμματα, διαβάστε το σχετικό άρθρο του ThessWest πατώντας εδώ.

Τα σκουπίδια που πέταξαν κάποιοι ασυνείδητοι διερχόμενοι συγκεντρώθηκαν στο ακάλυπτο φρεάτιο.





Άραγε θα σταματήσει ποτέ αυτή η μάστιγα στη δυτική Θεσσαλονίκη; Γράψτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Ακολουθήστε το ThessWest στο Facebook για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις:

Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..