Φρεάτιο αποχέτευσης ΕΥΑΘ πλημμυρίζει με λύματα δρόμο στα δυτικά

Ένα ασυνήθιστο και επικίνδυνο φαινόμενο καταγράφηκε στην Ευκαρπία, νότια του Ωραιοκάστρου, φρεάτιο αποχέτευσης της ΕΥΑΘ απορρέει αντίστροφα ακάθαρτα λύματα σε μορφή πίδακα. 



Συγκεκριμένα, στην οδό Πατριάρχη Αθηναγόρα στα όρια Ευκαρπίας - Ωραιοκάστρου, το καπάκι του φρεάτιου δε μπορεί να συγκρατήσει τον όγκο των ακάθαρτων λυμάτων που ρέουν στον Κεντρικό Αποχετευτικό Αγωγό (Κ.Α.Α.) Ωραιοκάστρου, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν δρόμοι με τα ακάθαρτα (οικιακά απόβλητα, κλπ) και παράλληλα υπάρχουν κίνδυνοι, πρώτον για πεζούς, καθώς μόλις λίγα μέτρα απο το σημείο απέχει στάση αστικής συγκοινωνίας και δεύτερον, για τα διερχόμενα οχήματα, αφού ο δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι.


Λόγω της γεωμετρίας των οδών αλλά και της ανυπαρξίας αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή, τα ακάθαρτα που πηγάζουν από το φρεάτιο της ΕΥΑΘ, καταλήγουν σε συνοικίες της του Δήμου Παύλου Μελά, σε Ευκαρπία, Σταυρούπολη και της Πολίχνη (ευρύτερη περιοχή Νικόπολης). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευρύτερη περιοχή αντιμετωπίζει χρόνια σοβαρά πλημμυρικά προβλήματα. 

Ακολουθήστε το ThessWest στο Facebook για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις:

Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..