Ακάλυπτα φρεάτια «παγίδες» και εκτεθειμένα καλώδια στο πάρκο Α. Τρίτση Ευόσμου (ΦΩΤΟ)

 

Διάσπαρτες «παγίδες» στο έδαφος και εκτεθειμένα καλώδια ηλεκτροφωτισμού κατά μήκος του πάρκου της οδού Αντώνη Τρίτση (παράδρομος περιφερειακής οδού) στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου. 

Τα εξαφανισμένα μαντεμένια καπάκια των τσιμεντένιων φρεατίων ηλεκτροφωτισμού και τα κατεστραμμένα πλαστικά καπάκια των φρεατίων άρδευσης, βρίσκονται κατά μήκος του πάρκου, για αυτόν το λόγο οι διερχόμενοι πρέπει να προσέχουν.


Κατεστραμμένο φρεάτιο άρδευσης.

Σπασμένο καπάκι.

Σπασμένο καπάκι.

Κάποιος ή κάποιοι κάλυψαν ένα φρεάτιο με μπάζα πίσω από υπαίθριο γυμναστήριο.

Φρεάτιο γεμάτο μπάζα.

Εκτεθειμένα καλώδια και ακάλυπτο φρεάτιο.
 

Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό μέρος με ακάλυπτα φρεάτια στον Εύοσμο, αφού στην απέναντι πλευρά της περιφερειακής οδού, στους δρόμους του Άνω Ευόσμου, από το 2014 δεκάδες φρεάτια απορρόφησης ομβρίων (βρόχινων) είναι μέχρι και σήμερα ακάλυπτα, αφού κλάπηκαν επανειλημμένως οι μαντεμένιες σχάρες και τα καπάκια που τα κάλυπταν. Περισσότερα για αυτό το θέμα στο σχετικό άρθρο.

Σε αρκετούς στύλους οδοφωτισμού λείπουν τα καλύμματα των ανοιγμάτων, όπου σε αυτά βρίσκονται τα καλώδια και οι αυτόματες μονοπολικές ασφάλειες ηλεκτρισμού.

Ο ηλεκτροφωτισμός της αναπλασμένης περιφερειακής οδού, είναι γνωστό ότι δυσλειτουργεί, τουλάχιστον στο ύψος του Ευόσμου. Κάποιοι στύλοι φωτισμού βρίσκονται και εντός του πάρκου, πίσω από τα στηθαία της οδού. 

Ακάλυπτο άνοιγμα στύλου.

Μερικώς καλυμμένο άνοιγμα με τη βοήθεια μονωτικής ταινίας.

Ακολουθήστε το ThessWest στο Facebook για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις:



Σχόλια

Όροι αναδημοσίευσης:

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "ThessWest" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμος). Το link δεν πρέπει να είναι nofollow.

Άδεια Creative Commons
Αυτό το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές ..